23. 8. 2011

Oslava, koupák, vedra...

Volejte sláva, haníí se konečně ozvala! :D Důvody, proč až po 4 dnech?
Tak zaprvé, sobota neděle jsme byli na chatě, slavit mamčiny narozky, za 2. jsem si na chatě zapomněla noťas, takže jaksi nebyla možnost přidávat, a za 3. jsme jeli (teda naši jeli) na chatu až dnes večer, takže tak.
No a teď trochu podrobněji..
O víkendu bylo opravdu kráásně, stejně jako teď že. Hned ráno jsme odjeli na chatu. Vzali jsme s sebou i Deniska, aby se pořádně vyběhal ;). Kolem poledne začali přijíždět "hosté". Rodinní příbuzní, co byli pozváni na mamčinu oslavu narozenin. Jako první přijel myslím brácha Kuba s neteřinkou Nelčou, potom brácha Martin, který vezl i babičku s dědou (babička byla z té jízdy úplně vynervovaná, protože brácha jel rychle a taky v něm ještě "něco" zůstalo z předešlé dlouhé noci ;DD) a nakonec 3. brácha Michal s neteřinkou Ádou. Bylo tam fajn, Nelča s Áďou se čachtali v naší vaně na terase (to víte, většina lidí má bazén, ale my musíme mít něco extra :D..). Večer přijela i teta a strejda s jejich malým pesanem - Sárinkou, byla úžasná, ale je to ještě štěne, pořád musela do něčeho kousat :D.
Pak už většina hostů poodjížděla, zůstali jsme jen my, teta, strejda a Sárinka, kteří u nás přespali.
Další den jsme s mamkou loupali cibule a potom jsem zase myla brambory...
V pondělí ráno jsme šli s taťkem koupit mamce dárek, deku. Já už jsem pro mamču dárek měla - obrázek květů a bonboniéru, tento dárek byl taťkův. Ta dečka byla z jedné strany krásně chlupaťoučká, ovčí vlna <3. No a taky z ní pak měla mamka při předávání velkou radost, stejně jako z mého obrázku :).
Dnes jsem byla s Dendou zase na koupáku. Bylo děsný vedro! Voda celkem ušla, rozhodně to bylo lepší než minule! :D
No, fotky ještě nemám stáhlý, ale myslím, že zítra už by tu mohly být..
zatím páá
vaše haníí*

1 komentář:

  1. Ten koupák ti závidím, my tady máme jenom jedno hnusný jezero, zelený... ale najdou se i takový odvážlivci, kteří se tam prostě koupou ! :D

    OdpovědětVymazat