30. 8. 2011

Unavená, ale šťastná

Ještě před tím, než taťka odjel na 5 dní do Maďarska, nám naši známí nabídli, aby jela mamka a já s nima do Chorvatska. Jakože mezi tím, co bude taťka v Maďarsku, my bysme si užívali posledních dní práznin u moře. Ale taťka nám to rozmluvil, že prý až přijede, pojedeme tam sami. Takže jsme na to s mamkou přistoupili. V neděli večer se měl taťka vrátit z Maďarska a my si mezitím balili. Jenomže. Až přijel, byl utahanej a prý nikam nemůže odjet, protože bude mít hodně práce blablabla.. Super! A my byli už nabalený a natěšný na teplý moříčko...
No, ale aby nám taťka to zklamání vynahradil, jeli jsme dnes ráno na Slovensko do lázní. Byli jsme tam už letos na jaře a moc se nám tam líbilo. Byly tam 4 venkovní bazény. 1 s termální vodou, 2. s teplou, ale normální vodou a zbylé 2 studená voda. Ze začátku jsme byli jen v té termální horké, pak jsme přelezli do té teplé, ta byla super, mohli jste tam být naložení hodinu a nebyla vám zima! :D A tak jsme to pořád střídali. 2x jsme se dokonce propašovali na sedátka s tryskama. Bublinkýý! :D To byla prostě úžasná masáž. Potom nás napadlo, že bysme mohli absolvovat něco jako v sauně: nejdřív horko, pak ledová voda. Takže jsme z té 38 stupňové vody zvlezli do toho prvního bazénu s ledovou vodou (zas tak ledová nebyla, ale to víte, ten šok ;)). Bylo to opravdu osvěžující a příjemné. A pak zase do teplé :D. Prostě takový koloběh :D. Takže dnes jsem si vody opravdu užila! Možná, že to bylo taky letos naposled... Nojo, už jenom 1 den!! A pak.."hurá" do školy... Víte, jiný roky jsem se tam i těšila, ale letos moc ne.. Nevím čím to je, prostě se mi nestýská..
No co, aspoň bude změna..
Tak pááá
vaše haníí*

-------------
Jinak, po mé neaktivitě se mi začíná konečně trochu zvedat návštěvka.. Tak doufám, že to zase neklesne :D. Prosím, zůstaňtě se mnou :D. Děkuji vám, díky vám jsem pořád tady, na blogspotu ♥.

1 komentář:

  1. Tak to je škoda,viem si predstaviť ako si sa tešila :/ Aspoň ste si to tak vynahradili no :)

    OdpovědětVymazat