14. 5. 2011

Kytičky, sovičky, mašličky...

Letošním módním hitem jsou rozhodně tyto tři vzory - mašle byli dost oblíbené a vlastně pořád jsou, ale už je začínají "přerůstat" roztomilé doplňky - sovičky. A největší hit jara a léto jsou bez pochyby floral vzory!
A teď se rozepíšu o každém zvlášť ;)...

Mašle
Jak už jsem psala, nefrčí tolik jako třeba před cca. 2 měsíci. Ale pořád je to dost oblíbený trend. Mašličky jsou okouzlující doplněk. Dají se nosit v podobě mašlí do vlasů, vzorů na oblečení, náramků, prstýnků, přívěšků, nebo třeba jako tetování. Mašle nejsou ani těžké na výrobu, takže si můžeš najít návod na internetu a vyrobit si originální mašličku, kterou si pak můžeš přišít téměž na cokoliv! ;)























Sovičky
Sovy jsou teď dost v kurzu, takže neváhej a nějakou si pořiď ;). Je to roztomilý doplněk, který oživí každý nudný outfit. Nejčastěji jsou sovičky vyráběny jako náušnice nebo přívěšky, ale v nápaditých obchodech je můžeš najít i jako třeba vzor na kabelce (viz. obrázek) ;).























Floral
Kytičko-mánie je tu! Tento vzor je prostě in! Okouzlující, romantický, sladký vzor podtrhne ženskou (dívčí) krásu. Na jaro a léto je ideální. Ale pozor, nepřeplácat! U floral potisku bych řekla, že zde platí pravidlo - v jednoduchosti je krása. Není potřeba míchat do sebe různé druhy kytičkovaných vzorů, lépe řečeno, mohlo by se tím stát z úžasného modelu velký módní trapas.
Floral potisky naleznete nejčastěji na šatech, sukních, košilích, kraťáscích, různých plátěných doplňcích atd...
 

1 komentář:

  1. aj ja mám teraz jednu sovičku ;) Je to taký náhrdelník a sovička má v brušku hodinky :D mám to z jednej stránky sashe.sk :D sú tam fakt super veci :D Mašličky ma moc neberú,ale ta kabelka s mašľou bola krásna. A floral vzory tiež moc nemusím..ale to sa ešte dá :D :)

    OdpovědětVymazat