11. 5. 2011

Pohoda :)

Dnešek byl fajn den :). Neměli jsme žádný příšerný přesměty, takže pohoda. Ve výtvarce jsme vyráběli papírový knížečky :D. A ikdyž nepatřím mezi ty manuálně zručné, nedopadlo to zase tak hrozně ;D...
V matice jsme dostali opravený písemky a mám jedničků! :D Ikdyž mám jednu stranu skoro celou blbě, ta se naštěstí nepočítala.
Příraz - vycházka do přírody :D. Zkoumali jsme různý stromy a trhali listy do herbáře...
Odpoledne se stavila Denča a šli jsme i s Dendem ven (Denča a Denda, dobrý ne? :D). Byli jsme v áleji a dostali jsme se přes neprostoupitelné lesní cestičky v oboře až na střelnici. Krmili jsme ovce a kozy a byli jsme na kolotoči, to bylo super! :D Na cestě zpátky byl Denda už dost unavenej, není zvyklej na tak dlouhý procházky, většinou ho venčím tak 5 minut :D. Na serpentýnách se pozvracel zvratkama s trávou, ble =x, ale jak jsme si ve stínu chvilku odpočnuli, tak se mu udělalo zase dobře (aspoň myslím :D). Bylo děsný horko a byli jsme všichni 3 hrozně unavený, ale i tak jsme šli ještě na jeden kopeček tam u nás, ale na ten jsme nedošli, protože už jsme vážně mleli z posledního :D. Pak jsme se stavili u Denči, zašli do Hrušky, koupili džus a ledňáka, odpočívali na na lavičce a pozorovali lidi ;D.
No, dnešní 3hodinová vycházka byla opravdu náročná, ale užili jsme si to <3.
XOXO haníí*

Žádné komentáře:

Okomentovat