14. 8. 2011

Náhlá přespávačka a pozorování hvězd

No jo, dlouho jsem se neozvala. Důvodů je hned několik - nechce se mi, nemám čas, není důvod. To poslední je myšleno tak, že nemám důvod sem nic psát, když to nikdo nekomentuje. Koho by bavilo psát si články jen tak pro sebe..
No, a co se vlastně ty 2 dny (?) co jsem tu nebyla událo ? Je toho dost.
V sobotu jsme měli na hlídání mou šestiletou neteřinku Nelču. To bylo zas něco :D. Ty hlášky, co pořád hází, z toho nemůžu :D. Jeli jsme s ní odpoledne i na chatu.
Někdy kolem deváté večer jsem si psala na fb s Dendou. Pověděla jsem jí své nové zjištění, že má z toho dne na další padat nějak hrozně moc hvězd, a tak jsme se nějak dostali k tomu, že by k nám mohla dojít a mohli jsme pozorovat hvězdy společně. Než jsme se konečně nějak domluvili, uběhla půl hodina, ale dohodli jsme se, že u nás Denda přespí. Tak začalo chystání. No a asi o třičtvrtě na 10 večer u nás zazvonila Denda. Vynesli jsme si na balkón 2 křesílka, deku, baterku a rajčata místo popcornu :D. No a co jsme viděli ? .. Veklý kulový! Obloha byla zatažená a na nebi ani hvězdička. Tak jsme vyčkávali, bavili jsme se focením a hraním s baterkama, když tu najednou takovej slejvák! Bylo to hrozně nečekaný, prostě začalo strašně pršet. Taktak jsme stačili schovat křesla, foťák a všechny věci. Pak jsme různě blbli, fotili a smáli se. Denda nafotila asi milion fotek! :D To bylo mazáání :D.
Další den byl uklízecí. S Denčou jsme nádherně umyli a vyleštili zrdcadlo, vyklidila jsem si šuplíky (jen některý ;D), Denda vysála a já jsem umyla všechny kliky v domě.
Odpoledne jsme hráli Activity. To bylo něco. Tak jsem se už dlouho nenasmála :D. Ty Denčiny obrázky :DD... Pak jsme se chvilku "bili" a lechtali, že po nás zbyl bordel jako před uklízením :D. Asi o půl 8. večer Denda odešla.
Dnes jsme jeli hned ráno na chatu. Byl po dlouhé době zase krásný slunečný den! Nejdřív jsme šli na houby. Nenašli jsme nic převratnýho.. No a odpoledne bylo opravdu nádherně! Teplíčko, sluníčko.. Sekala jsem trávu a úplně ze mě tekl pot proudem. Pak jsem si lehla do prázdné vany na terase a opalovala jsem se :D. Nakonec jsem si ji napustila a aspoň jsem si ochladila nohy, když už jsem si opět zapomněla plavky.. No a potom jsem umývala brambory, co mamča čerstvě vykopala. Sekla jsem se tam asi hodinu, tak doufám, že jsem se při tom trochu opálila! :D
Tak pp
vaše haníí*




















Měsíc, který na minutku vykoukl z mraků.






































1 komentář:

  1. na začátku července jsem taky takhle přespávala a bylo to super :). a teď k tomu komentu :D To je škoda,že nevíš jeho jméno,zjisti too :D nebo odkud ho máš? :D. A Petra moc nemusím,po Edmundovi mám ráda prince Kaspiána :) a není zač,já díky:)

    OdpovědětVymazat