7. 8. 2011

Velká čistka

Ne, že bych dnes ráno neměla co dělat, ale už mě opravdu štvaly ty skříně narvaný hadrama, který ze tří čtvrtin (noo, možná z poloviny :D) vůbec nenosím! Tak jsem se rozhodla to trochu protřídit. Čistku jsem dělala poměrně nedávno, ale ta nebyla tak "drastická", vlastně byla až moc mírná :D. Bylo mi líto ty věci vyhodit, takže tam vlastně skoro všechny zůstaly. Ale dnes to bylo jiné, byla jsem silná a dobře jsem uvážila, jestli to budu někdy nosit. Dokonce jsem našla nějaký kousky, na který už jsem dávno zapomněla :D. Dobrý no..
Odpoledne jsme jeli na chatu. Šli jsme na houby. Jak já miluju houbaření! Né, važně, většina puberťáků v mým věku by nešli na houby ani za nic, ale mě to prostě baví, je to můj koníček.. Našli jsme 3 koše všeho možnýho (jedlýho samozdřejmě :D).
Pak jsem relaxovala. Ležela jsem na sedačce před chatou a poslouchala ve sluchátkách písničky. Měla jsem zavřený oči, vnímala jen hudbu... 2x jsem cítila něco na noze, moc jsem to nevnímala, jenom jsem trochu pohnula prsty a zmizelo to. Říkala jsem si, že to bude asi křeč, nebo něco takového. Pak jsem to ucítila znovu. 2. nohou jsem do té první bouchla. Hrozně to zaštípalo. Vosa!
Bolelo to dost dlouho a měla jsem tam bílou bouli.. Teď už je to v pohodě. Ještě, že nemám na vosu alergii...
Dneska bylo pěkně, docela horko. Teď prší :/... Doufám, že zítra bude taky hezky no...
mějte se..
vaše haníí*

Když se mi chce jen tak čmárat...Když jsem bez nápadu.. Kreslím kraviny..













Hadry, co vyhazuju, a to ještě nejsou všechny...













Nová pálka koupená na soustředění a míčky :D..


2 komentáře:

  1. já to mám spíš naopak, nesnášim houbaření ! :D ba, přímo to nesnášim ! :))

    OdpovědětVymazat
  2. ou..to muselo bolieť..mňa naposledy poštípala ešte keď som bola malinká :-P ja si budem upratovať skriňu až na jeseň :D

    OdpovědětVymazat