19. 10. 2011

I´m E.N.D.I.N.G

Určitě jste si všimli že už nějakou tu dobu nepřibyl žádný článek. Že chci skončit jsem měla jasno už docela dlouho, ale uvědomila jsem si, že by bylo dobré se rozloučit tak nějak oficiálně, aby to tom prostě všichni věděli a třeba marně nečekali na další články. Proč jsem se tak rozhodla? Od nového školního roku jsem na blog neměla moc času a tento měsíc už to bylo s blogem dost nahnuté, ale přece jen jsem si říkala, že budu přidávat aspoň jednou týdně. Jenomže, víte, řeknete si jednou týdně, pak zjistíte, že nemáte čas ani jednou týdně a vlastně si uvědomíte, že se vám do toho ani moc nechce. Teď, když nemusím každý den přidávat se cítím víc volnější, nemusím přemýšlet o tom, jaký dnes zveřejním článek a nemusím mít špatný pocit z toho, když ho náhodou nepřidám. Prostě je mi bez blogu líp!
Loučí se s vámi vaše haníí...Už napořád....                                          (I když vlastně, nikdy neříkej nikdy.. ;)

2 komentáře:

  1. večná škoda ťa bude.. ako Sb som ťa mala hrozne rada :D veď sa to pretrepalo až do Facebooku a občas si aj napíšeme :) Je to škoda,ale som rada že som ťa spoznala :) Je to tvoje rozhodnutie a ked je to pre teba dobré,tak som rada aj ja :)

    OdpovědětVymazat