18. 4. 2011

This is me

Menší info o mě ;)...
Jsem haníí, 13letá puberťačka z jižní Moravy. Nejvíc ze všeho miluju svou rodinu, kamarády a našeho přerostlýho Jorkšíra Deniska. Ráda kreslím, hraju pinec, fotím, nakupuju, fotím, směju se, dívám se na filmy, poslouchám hudbu, upravuju fotky, bloguju a facebookuju :D. Miluju jídlo, hlavně sladký! Mám ráda léto a teplo. Moje oblíbené barvy jsou žlutá, zelená a oranžová. Líbí se mi angličtina a chci se v ní co nejvíc zdokonalovat. Až budu velká, chtěla bych dělat bytový design.
Jsem klidné povahy, rozčílím se, jen když je to opravdu potřeba :D.
Nejsem společenský typ, nevadí mi, když jsem sama. Většinou moc nazapadnu do velké party lidí, stačí mi má nejlepší kamarádka ;).
Nemám ráda hádky a neumím se moc dobře hádat, což je moje mínus :/.
Nesnáším vlezdoprdelky.
Nesnáším drbny, co pomluví snad úplně každýho.
Nesnáším, když se někdo uráží kvůli každé blbosti.
Moje nejoblíbenější skupina je Linkin park (zbožňuju Chestera - zpěvák z Linkinů :P), taky mám ráda Beyoncé, Cheryl Cole, P!nk, Avril Lavigne, Katy Perry, Keshu atd.
Oblíbení herci a herečky jsou Lindsay Lohan, Drew Barrymore, Kristen Stewart, Channing Tattum, Ashley Greene, Robert Pattinson, Amanda Seyfried, Adam Sandler,Anna Popplewell, Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes...
 To by snad mohlo stačit, kdybyste o mě chtěli ještě něco vědět, klidně se ptejte ;D....

1 komentář: