6. 8. 2011

Inspiration: stars

Rozhodla jsem se přidat inspirativní post o mých oblíbených celebritách. Budou to jak zpěvačky a zpěváci, tak i herci nebo filmové postavy. Každého z nich mám nějakým způsobem ráda a tímto článkem to chci "dát najevo" :D.
Tak začneme...



Beyoncé
Bee mám ráda už od dob, kdy jsem se začínala zajímat o hudbu a pořád je to má nejoblíbenější zpěvačka. Má úžasnou barvu hlasu, kterou si s jinou zpěvačkou splést snad ani nemůžete. Když poslouchám písničky třeba Broken-hearted girl nebo Halo, málem se mi dělá husí kůže, a to je poslouchám pořád dokola...
Bee je navíc krásná ženská, co prostě vyniká z řady.


OneRepublic
Od OneRepublic poslouchám sice jen 2 písničky, starou a přesto dobrou Apologize a ještě Secrets, ale stačí mi to na to, abych věděla, že jsou prostě dobří. Ryan Tedder (jejich zpěvák) má moc pěkný hlas, můžu poslouchat ty songy pořád, aniž by se mi omrzely.


Bruno Mars
Ach krásný Bruno ♥ :D. Ten roztomilý klučina nejenže vypadá dobře, ale i zpívá dobře :D. Dost se liší od těch ostatních černochů (nebo napůl černochů), kteří zpívají nudné stereotipní písničky. Prostě Bruno je jednička! ;)



Pretty little liars girls
Jejich pravá jména neznám. Ale vím, že jsou to super holky a dobré herečky. Seriál PLL zbožnuju! A je to hlavně jejich zásluha ;).


Gossip girl
Ták jo, Gossipky už nějakou tu dobu nesluduji (PLL je předběhly :D), ale ty herce jsem si hrozně oblíbila! Nepamatuju si jejich pravá jména, ale vy určitě víte, o koho se jedná. Serena a Blair, nerozlučné kamarádky, jsou krásné, trochu mrchy, ale stejně je mám hrozně ráda. Stejně tak Nate a Chuck.. OMG, Nate ♥ :D..


Linkin park
Aneb my number one. Linkini jsou moji nejoblíbenější. Mám na nich ráda, že kombinují třeba rock a rap, že to není jen jeden hudební žánr. Chester má úžasnej hlas. Mike zase umí dobře rappovat... Navíc teď mají jeden hit za druhým. 





Lindsay Lohan
Má nejoblíbenější herečka. Nehleďme na to, že fetovala, pila, byla ve vězení, atakdále.. :D. Je to prostě skvělá herečka a já ji budu mít ráda tak jako tak. Všechny filmy, ve kterých hrála (teda ne všechny, všechny, co jsem já viděla ;D) mám hrozně ráda a dívám se na ně pořád dokola. Lindsay je taková sexy dračice.
Drew Barrymore
Po Lindsay 2. nejoblíbenější. Je hrozně sympatická a taková..střeštěná :D. A to se mi na ni líbí. Nejvíc se mi líbila v komedii Baba na zabití, to jsem se hrozně nachlámala :D. Je to výborná herečka!

Kristen Stewart & Robert Pattinson
Samozdřejmě Bella a Edward. Hrozně se k sobě hodí. Oba jsou skvělí herci, bez nich by Ztmívání ztratilo kouzlo. Jinak už k tomu nemám co dodat.


Channing Tatuum 
Ach Channing.. Děsně sexy chlap :D. Ty jeho svaly :D.. Né, je to i dobrý herec, líbí se mi, jak vždycky ve filmech, když mluví háže rukama (nevím, jestli mě chápete), je to hrozně roztomilý :D... No a film Milý Johne byl úžasnej, dojemnej... S Amandou Seyfried jim to tam nejvíc slušelo!


A jaké máte oblíbené celebrity vy?

3 komentáře:

  1. Pretty little Liars vedou!!!!:-** :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle stars mám ráda taky, i když PLL není úplně podle mého gusta zažrala jsem se do nich, GG- klasika, Bellu s Edwardem mám ráda, ale E. nemá na Jacoba :). a OneRepublic i Beyonce zbožňuji!

    OdpovědětVymazat